Racefiets ophangsysteem kopen

Bestel hier jouw eigen racefiets ophangsysteem van Stasdock en ervaar de mogelijkheid om je racefiets aan de muur op te hangen. Deze ophangbeugel kan jouw fiets dragen en zo kun je hem overal waar je maar wilt kwijt. Dit is niet alleen praktisch, maar ook een eyecatcher in je huis. Koop nu jouw racefiets ophangsysteem!

Hier een paar voordelen:
Creëer extra woonruimte dankzij Stasdock
Raak je sleutels nooit meer kwijt
Koop de racefiets ophangbeugel als eyecatcher

Creëer extra woonruimte dankzij Stasdock

Over het algemeen worden racefietsen ergens in de tuin weggezet of in de garage, door ruimtegebrek. Hierdoor kan het zijn dat je fiets onder de krassen komt te zitten. Door het bestellen van een ophangbeugel voor je racefiets creëer je niet alleen ruimte om je fiets op te hangen, je fiets zal ook geen krassen meer krijgen door andere spullen die er tegenaan staan. Dat is nog eens een win-win situatie.

Raak je sleutels nooit meer kwijt

Ben je een chaoot in de ochtend? Raak je vaak dingen kwijt zoals je sleutels? De racefiets ophangbeugel komt samen met een handige opbergplek voor je accessoires zoals je sleutels, helm of wielerschoenen. Zo blijven deze continu op dezelfde plek waardoor je niet meer na hoeft te denken over de zoveelste verstopplek van je sleutels.

Koop de racefiets ophangbeugel als eyecatcher

Door het bestellen van een ophangsysteem voor je racefiets breek je de bubbel van de stereotype schilderijen of foto’s die meestal aan de muur hangen. Jij zult een echte eyecatcher in huis hebben. Onze muurbeugels zijn verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en wit. Er is dus voor elk interieur een ophangbeugel beschikbaar.

Geen excuus meer om niet zo’n stijlvolle ophangbeugel voor je racefiets te kopen! Kijk hieronder voor onze mogelijkheden.