Over Stasdock

Als innovatiestudent, fervent fietser en beginnende ondernemer liep ik tegen een probleem aan. Ik woonde in een klein appartement, waar niet alleen mijn meubels stonden, maar waar ik ook mijn racefiets parkeerde. Een racefiets die, zacht gezegd, nogal in de weg stond. Daarnaast moest ik elke keer als ik de weg op wilde, op ontdekkingstocht om al mijn accessoires bij elkaar te sprokkelen. Kortom; Ik erkende mijn frustraties en ging op onderzoek uit naar een racefiets ophangsysteem.

Al snel bleek dat er meerdere oplossingen bestonden in de vorm van een muurbeugel; een  fiets ophangsysteem voor racefietsen. Alleen kon ik er niet één vinden die compact genoeg was om in mijn kamer te hangen en kwam ik er achter dat de prijzen onnodig hoog waren.

Na met verschillende Nederlandse producenten gesproken te hebben, kwam ik tot de conclusie dat mijn vermoedens klopten. Het kon goedkoper, praktischer en duurzamer.

En zo begon ik aan de ontwikkeling van de Stasdock. Duurzaamheid en design stonden in deze fase centraal en dat is nadrukkelijk terug te zien als je kijkt naar de keuze van materialen, vormgeving en veelzijdigheid van de Stasdock. Het is een gaaf product, gemaakt voor liefhebbers die geen seconde willen verliezen op  hun racefiets.

Jasper

Founder Stasdock

Racefiets ophangsysteem muurbeugel racefiets fiets ophangsysteem